Wasbox Menu sluiten

Wasbox & carwash

via CarXpert Dick van de Belt

Doe-het-zelf-wasbox

De Wasbox is bedoeld voor het met de hand wassen van uw auto. U heeft de keus uit verschillende mogelijkheden, namelijk: schuim, hoge drukspuit, shampoo, borstelen, afspoelen en naspoelen met osmose dit voor een streeploos en vlekvrij resultaat, zonder dat u uw auto hoeft af te zemen.

Carwash

In de wasstraat met de rollover-wasmachine wordt uw auto gewassen door de rollover. Hier heeft u de keus uit 5 programma’s, variërend in prijs van € 6,50 tot € 9,50.

Wasprogramma’s

De programma’s variëren in mogelijkheden, zoals: bodemwas, extra drogen en superwax voor extra glans.

Op maandag en dinsdag is programma 3, bestaand uit: wassen, wielwas, actiefschuim, hoge druk, superwax en 2x drogen altijd in de aanbieding van € 8,- voor € 6,50!!

In de wachtruimte is een betaalautomaat, zodat u zelf, zonder onze hulp, uw auto kunt laten wassen. De betaalautomaat is niet geschikt om te pinnen, maar hier kunt u wel betalen met een aan te schaffen waspas, met een waswaarde van € 65,- voor de prijs van € 57,50.

Met hoge druk en velgenreiniger kunt u zelf, indien gewenst, eerst uw auto voorbehandelen. Verdere wasinstructies hangen in de washal. MAAR: als u iets niet weet, vraag het dan één van ons!

Op zaterdag wordt u geholpen door één van onze carwash medewerkers, Dorien van den Belt, Maarten Spaan of Mark de Hek.

Maximum hoogte & breedte

De carwash heeft een maximum hoogte van 2.50m en een maximum breedte van 2.20m. Auto’s met zwaailicht of imperiaal moeten ALTIJD melden i.v.m. bediening van de droger.

Openingstijden

Onze carwash is open van maandag t/m zaterdag van 08:00 – 18:00 uur